Лабрадорит

По Джуди Хол

Находища: Италия, Гренландия, Финландия, Русия, Канада, Скандинавия

Характеристики: Иризиращият лабрадорит е предпазващ камък със силно мистичен характер, носител на светлина. Извисява съзнанието и свързва с енергии от ауратаи спира енергийните пробиви. Формира бариера срещу негативните енергии, излъчвани по време на терапия. Кристалът може да ви отведе в друг свят или в друг живот. Бидейки камък на езотеричното познание, той способства посвещаването в тайните му.

Психологически лабрадоритът прогонва страховете, несигурността и остатъците от минали разочарования, включително преживените в предходни животи. Той засилва вярата в собствените сили и във Вселената,премахва влиянието на другите хора, включително мисловните конструкти, които са се прикрепили към аурата.

Лабрадоритът е полезен съюзник по време на промяна, внушава сила и постоянство. Тъй като е камък на трансформацията, той подготвя тялото и душата за процеса на духовно извисяване.

labradorite (9)

27.05.2020г.

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“. Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки.